web statistics

Foto Video

Pachete foto video sonorizari

Deorece primele  intrebari sunt legate de pret si pachete oferite va prezentam cate date .

Ca pachete foto video avem mai multe optiuni diferentiate mai ales dupa calitatea video in care se preda materialul.

Astfel avem :

– pachet SD, standard definition, predarea se face pe DVD uri. 5-6 ore filmare, 4 DVD uri personalizate, printate ,  efecte video, coloane sonore etc. Aveti incluse sedinta foto-video si toate momentele nuntii dumneavoastra. Videoclip activ pe o melodie preferata, imaginile sincronizate pe melodia aleasa … cu vizualizare inainte de a finaliza materialul pe DVD-uri. Intro after effects din celel mai reusite poze de la sedinta foto prefigureaza imaginile pe primul DVD. Aveti incluse in pachet 1500 poze format digital , incluzand sedinta foto, prelucrate basic (luminozitate, white balance, contrast …). Doi oameni pe tot timpul nuntii : unul foto, unul video. Locatiile de sedinta foto-video le stabilim impreuna in functie de ce doriti ca videoclip si tipuri de poze.

– pachet full HD , rezolutie 1920/1080. Materialul se preda pe Blu-Ray. Aste identic ca si pachetul SD doar ca pe langa materialul livrat pe DVD mai aveti si un set in rezolutie full HD. In acest pachet vom alege 50 de poze, cele mai reusite, care vor fi prelucrate. Aceste poze vor fi puse pe site-ul nostru ca si galerii private avand acces la ele numai dumneavoastra prin intermediul unei parole primite de la noi. Calitatea video este mult superioara ceea ce face ca acest tip de filmare sa fie cel mai cautat.

– pachetul 3D are mai multe  variante. O sa va explicam posibilitatile de predare mai detaliat daca vom ajunge sa va facem o prezentare. Doar cateva detalii. In primul rand cel mai important este sa realizam filmarea in 3D. O filmare 3D difera de o filmare 2d deoarece se pune problema convergentei celor doi ochi si aceasta este bine sa fie lucrata cat mai bine  atunci cand se filmeaza. Se poate regla si in partea de procesare dar conteaza foarte mult cum se filmeaza si materialul brut.

Modalitati de predare : materialul brut pe un hard extern, realizarea unui videoclip 3D sau a unei parti in 3D din nunta, procesare completa 3D  cu livrarea intr-unul din variantele cunoscute DVD sau Blu-Ray. Bineinteles ca pretul difera de la caz la caz si impreuna dupa ce va vom prezenta variantele si le voi exemplifica stabilim un pret.

Am vrut sa va dau un exemplu de videoclip in aceasta zona cu posibilitatea de download insa lucrez acum doar varianta SBS (side-by-side) si care difera de varianta ce poate fi vazuta pe calculator. Ati avea nevoie de un televizor 3D pentru ca sa puteti vizona acest material. De aceea doar prezint varianta si vizualizarea o facem atunci cand progamati o intalnire in acest scop.

 

Preturile pentru serviciile foto-video pentru anul 2013 sunt urmatoarele:

-pachetul SD costa 2300  ron, cu precizarile de mai sus,

-pachetul full HD costa 2700,

-pachetul 3D intre 2700 in functie de modul de predare a materialului filmat.

 

Legat de partea de sonorizare pretul poate fi intre 1800-2000 ron in functie de numarul de oameni, daca doriti si partea de lumini dinamice. In functie de aceste detalii si in functie de ce pachet veti alege vom stabili de comun acord un pret pe un pachet mai amplu. Muzica se adapteaza localului dumneavoastra, cerintelor precizate cand ne vedem pentru prezentare, in functie de tipologiile de oameni care sunt in sala etc. Avand in spate un foarte mare numar de petreceri private ne putem adapta foarte usor pentru a fi pe placul dumneavoastra si al invitatilor. Toata gama de muzica folosita si adaptata dupa cerintele organizatorilor, prezentare voce, dj autorizat si cu foarte mare experienta ne recomanda ca fiind o alegere buna pentru evenimentul pe care il aveti.

Cu respect Livanu Mihai

0744144538

 

Tag:preturi filmare nunta hd